Siirry suoraan päänavigointiin Suora pääsy sisältöön Siirry alanavigointi-tilaan

OptoNCDT1900-laseranturit ovat nyt entistä kestävämpiä teollisuusympäristöihin

NLDE2404_optoNCDT-1900-ProtectiveHousing__900x370px.jpg

OptoNCDT 1900 laserkolmioantureita käytetään teollisissa prosesseissa automatisoituihin siirtymä-, etäisyys- ja sijaintimittauksiin. Ne tarjoavat korkean tarkkuuden mittauksia esimerkiksi autoteollisuudessa, 3D-tulostuksessa, koordinaattimittauskoneissa, ruiskupuristuksessa, pakkaus- ja CNC-koneissa sekä akkuteollisuudessa, älypuhelintuotannossa, robotisovelluksissa ja puunjalostuksessa.

Nyt saatavilla olevan uuden suojakotelon ansiosta nämä anturit sopivat entistä paremmin käytettäväksi teollisuusympäristöissä. Kotelo ei peitä anturia kokonaan, koska sillä on jo IP67-suojausluokka. Se on helppo asentaa anturin etuosaan ja mahdollistaa kompaktin rakenteen säilyttämisen. Suojakotelossa on ilmapuhallus suojaikkunoiden puhdistamista varten. Tämä myös jäähdyttää anturia.

Integroitujen EtherCAT-, EtherNet/IP- ja PROFINET-liitäntöjen ansiosta optoNCDT 1900 -anturit voidaan myös helposti liittää ohjausjärjestelmiin. Edut syntyvät erityisesti dynaamisissa prosesseissa ja useiden laitteiden ja koneiden verkottuessa toisiinsa. Laseranturit käyttävät kaksivaiheista mittauskeskiarvotusta varmistaakseen tasaisen signaalikäyrän portaissa ja reunoissa, mikä estää signaalin ylitykset.
Pintojen vaihtamiseen on saatavilla Advanced Surface Compensation, joka säätää valotusaikaa kohdepintaan, kun pinta muuttuu nopeasti.